Nieuwbouw

Voor nieuwbouwprojecten kunnen we, eventueel samen met een architect, uw plannen op maat vormgeven. Natuurlijk verzorgen we de gehele bouw van begin tot eind. Van vergunningaanvraag tot aan eindcontroles; A van der Wal BV regelt het!


Samenwerking in 'Woonteam-Nederland'

We werken ook samen met collega aannemers in Woonteam woonteam, een samenwerkingsverband waarbij we gebruik maken van elkaars kennis en ervaringen. Een voorbeeld van wat daarin allemaal mogelijk is:

Brussel 01 Dublin Glasgow 01
Montreal 01 Moskou Peking 01
Porto 02 Rome 01 uitgebr Rome 02 uitgebr
 Stockholm 01  Turijn 01 licht  Wembley

Kijk ook maar eens op www.woonteam.nl


Nieuwbouw Lindewijk

"Iets anders dan anders.", de opdracht van deze familie was geen standaardklus, maar een uitdaging waarin allerlei nieuwe technieken zijn toegepast. Het resultaat is te bewonderen in de Lindewijk in Wolvega. Samen met de opdrachtgever zijn we hier best trots op.

schraa05schraa03schraa04

Een leuke film, gemaakt door Marcel Fluitman:
 


 Nieuwbouw Motip-Dupli

Motip-Dupli wilde graag een uitbreiding van haar opslagmogelijkheden voor de vestiging in Wolvega. Daarvoor werd grond aangekocht vlakbij de bestaande fabriek in Wolvega.We zijn er erg trots op dat we deze grote klus mogen klaren voor onze klant Motip-Dupli. Een stuk vertrouwen wat we in de loop van onze samenwerking hebben opgebouwd resulteert in het hoofdaannemerschap van deze nieuwbouw.


Wagnerstraat

Aan de Wagnerstraat hebben we met collega aannemer Heida een project gedaan waarbij 2 onder 1 kapwoningen gemaakt zijn. Deze huizen zijn comfortabel, ruim en modern. Ook de ruimte om de huizen is riant.

Er worden tegenwoordig strenge eisen aan woningen gesteld op het gebied van warmte- en geluidsisolatie. Deze woningen voldoen aan alle normen. De bewoners besparen hierdoor veel geld op lange termijn.

Wagnerstraat 2 onder 1 kap


Vrijstaande woningen De Meenthe

Aan De Meenthe hebben we deze vrijstaande woningen gezet. Deze woningen zijn onder architectuur gebouwd en voldoen aan de hedendaagse eisen en wensen.

Meenthe


Geinteresseerd in de mogelijkheden voor u? Neem even contact met ons op.